Ψάχνετε για μία δουλειά στην οποία θα δουλεύετε 135 ώρες την εβδομάδα; Θα είστε ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα; Δεν θα έχετε καθόλου χρόνο για ύπνο και ελάχιστο χρόνο για να φάτε; Επιπλέον, ψάχνετε μία δουλειά στην οποία θα κάνετε όλα τα παραπάνω και δεν θα παίρνετε το παραμικρό χρηματικό ποσό;

Αστειάκι; Υπερβολικό; Σκληρό; Όλα τα παραπάνω σκέφτηκαν τα 24 άτομα που πέρασαν από συνέντευξη για δουλειά, μετά από αγγελία στην οποία ζητούνταν διευθυντής επιχειρήσεων. Η περιγραφή της δουλειάς λοιπόν δεν ήταν καθόλου σαφής. Όταν όμως σιγά σιγά ο υπεύθυνος της επιχείρησης απαριθμούσε τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις της δουλειάς, οι ενδιαφερόμενοι άρχισαν να δυσανασχετούν με τις συνθήκες που περιγράφονταν.

Τη στιγμή όμως που ο υπεύθυνος τους τόνισε ότι «Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο που κάνουν αυτή τη δουλειά», η απάντηση τους έπιασε απροετοίμαστους…

Ποια είναι λοιπόν αυτή η δουλειά;

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X