Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Αργυρού “Οι δυναμικές της χειραφέτησης” το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, στις 7 το βράδυ στο Αυτόνομο Στέκι (Ζ. Πηγής 95-97 & Ισαύρων, Εξάρχεια) για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο συγγραφέας Δημήτρης Αργυρός και ο Νίκος Τζ. Σέργης μεταδιδακτορικός ερευνητής φιλοσοφίας πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.

oi dynamikes thw xeirafetisis

Φρέι Μπέττο “Το βάπτισμα του αίματος” Υποθέσεις Κάρλος Μαριγκέλα και Φρέι Τίτο

to vaptisma tou aimatos

Παρουσίαση του βιβλίου και συζήτηση για τη Λατινική Αμερική

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου στις 7.30 το βράδυ στο βιβλιοπολείο των Εκδόσεων των Συναδέλφων, Καλλιδρομίου 30, Εξάρχεια.

Ομιλητές: Κώστας Ήσυχος υπεύθυνος διεθνών σχέσεων και εξωτερικής πολιτικής της ΛΑΕ, Κρίτων Ηλιόπουλος μεταφραστής του βιβλίου

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X