Δύο φίλες περπατάνε στην Αιόλου

img_6920-2

Εκεί που ένας φωτογράφος περιπλανιέται στην οδό Αιόλου και παρατηρεί τον κόσμο τριγύρω του, δύο κορίτσια του θυμίζουν ότι είναι μέρος αυτού του κόσμου, μαζί με τη γυναίκα που καπνίζει, με τον λαχειοπώλη, με τους τραπεζίτες. Αντικρίζοντας τον φακό, επιστρατεύουν όλη τους την σκανταλιά. Φωνάζει η μία στην άλλη: «Μας βγάζουν φωτογραφία,τρέχα!». Λίγο μετά βρίσκοταν και οι δύο στον αέρα. Και η Αιόλου, έγινε παιδική χαρά!

Φωτογραφία, σχόλιο: Αλέξανδρος Βάκουλας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια