«Ποιο είδος είναι άραγε πιο άθλιο; Αυτό που δίνει τις εντολές ή αυτό που τις υπακούει;» Στο θέατρο Επί Κολωνώ, ο «Άγριος σπόρος» του Γιάννη Τσίρου ξεφλουδίζει ένα ένα τα στρώματα της νεοελληνικής παθογένειας – και όχι μόνο. Η Ελένη Σκότη δουλεύει τη σκηνοθεσία με έμφαση στον ρεαλισμό και τη λεπτομέρεια χωρίς να αφήνει τίποτα στην τύχη, ο Τάκης Σπυριδάκης στον κεντρικό ρόλο δίνει μια αυθεντική ερμηνεία που αποτυπώνεται στον νου του θεατή, ενώ πλαισιώνεται από τους εξίσου καίριους Ντάνη Γιαννακοπούλου και Ηλία Βαλάση. Παρ’ όλες τις αντιξοότητες και το άγριο, βραχώδες τοπίο, ο Έλληνας αντέχει, υπάρχει και συνεχίζει να υπάρχει ως αναγκαίο κομμάτι της πραγματικότητας.

Περισσότερα στο fermouart.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X