Με το σύνθημα «ΞΟΡΚΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ!» οι Εκδόσεις των Συναδέλφων διοργανώνουν μια εβδομάδα προσφορών για όλους τους «βιβλιοφάγους» φίλους τους, δίνοντας τα βιβλία τους σε χαμηλές τιμές. Το ραντεβού είναι από τις 27 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου στο βιβλιοπωλείο τους στα Εξάρχεια, Καλλιδρομίου 30. Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές επιβάλλεται μια βόλτα από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων και μια μεγάλη τσάντα γεμάτη βιβλία!

Εβδομάδα προσφορών στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Από τη Δευτέρα 27/7 έως το Σάββατο 1/8

Με καφεδάκι, τσιπουράκι, πολιτική και λογοτεχνική ψιλοκουβέντα και ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ σε χαμηλές τιμές:
Print
Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων σας περιμένουν στο βιβλιοπωλείο τους, Καλλιδρομίου 30, Εξάρχεια.
Το 3pointmagazine.gr είχε μιλήσει με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων, όλους αυτούς που με μεράκι και αγάπη για το βιβλίο δημιούργησαν μια νησίδα αλληλεγγύης και προοπτικής στη ζούγκλα της αγοράς του βιβλίου.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια