Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το 1ο εργαστήριο ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ, με τίτλο “ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ”, και υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Γιώργου Σκυλογιάννη, τη Δευτέρα 22 Μαίου και ώρα 20.00, στην αίθουσα Αλλατίνη-Ντασσώ του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

Chers amis et partenaires,
Vous êtes cordialement invités au vernissage de l’exposition que nous organisons en partenariat avec le 1er Atelier de peinture du Département d’arts plastiques et appliqués de l’Université Aristote de Thessalonique, intitulée “MOI COMME NOUS”, sous la direction du professeur George Skylogiannis, le lundi 22 mai à 20h00, à la salle Allatini-Dassault de l’Institut Français de Thessalonique.

ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ
MOI COMME NOUS

22 Μαΐου – 15 Ιουνίου 2017
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 18:00 – 21:30

Από το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια