Η 4η Ιουλίου αποτελεί την σημαντικότερη επέτειο των ΗΠΑ, καθώς αυτή την ημέρα πριν 243 χρόνια εγκρίθηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, γεγονός που θεωρείται η απαρχή της ύπαρξης του κράτους των ΗΠΑ.

Οι ετήσιες εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της χώρας έχουν ταυτιστεί με την εκτόξευση χιλιάδων βεγγαλικών πάνω από τις αμερικανικές πόλεις, δημιουργώντας μαγευτικές εικόνες και ανεπανάληπτο θέαμα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων από κάθε γωνιά του κόσμου.

Όμως τα πυροτεχνήματα όχι μόνο φοβίζουν τους τετράποδους φίλους μας αλλά μπορούν να αποβούν μοιραία για πολλά τρομοκρατημένα σκυλιά.

Ωστόσο χιλιάδες άνθρωποι επέλεξαν να σταθούν στο πλάι τους και να μην τα αφήσουν ούτε στιγμή μόνα. Συγκεκριμένα, δεκάδες εθελοντές έσπευσαν χθες στα κατά τόπους καταφύγια αδέσποτων σκυλιών, ώστε τις κρίσιμες ώρες της κορύφωσης των εκδηλώσεων να έχουν παρέα και να αποσπαστεί λιγάκι η προσοχή τους από τις εκκωφαντικές εκρήξεις, που για μερικά από αυτά θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίες.

Πληροφορίες BoredPanda

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια