Η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί συσσίτιο. Μόνο για Έλληνες όμως. Ο βουλευτής της, Ηλίας Παναγιώταρος δίνει τις κατευθύνσεις. Είναι ο αρχηγός. Διότι στη Χρυσή Αυγή δεν μπορούν χωρίς αρχηγό. Κάποια στιγμή, μια γριούλα καταφθάνει με απειλητικές διαθέσεις. Ψιλοκουτσαίνοντας πλησιάζει στους πάγκους και πάει να τα καταστρέψει όλα! Είναι δυνατόν, μια ΞΕΝΗ να πάρει το φαγητό των ΕΛΛΗΝΩΝ; ΟΧΙ! Σαν του Μεταξά ένα πράγμα.

Ευτυχώς ο εχθρός αντιμετωπίστηκε. Η γριούλα, κατάλαβε ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη. Τι και αν βρίσκεται καμία 40αριά χρόνια στην Ελλάδα; Κάποιοι τη χαρακτηρίζουν βάρβαρη. Ακόμα όμως κι αν δεν ήταν τόσο καιρό στα μέρη μας, η λεγόμενη φιλοξενία που μας χαρακτηρίζει σαν λαό θα είχε πάει περίπατο. Δεν είμαστε μια φιλόξενη χώρα όπως φαίνεται πια. Κάποιοι δεν το θέλουν. Θεωρούν ότι αν αρχίσουμε να μισούμε, θα μπορέσουμε να επαναπροσληφθούμε, να πληρώσουμε τους λογαριασμούς, να ταΐσουμε τα παιδιά μας και να χαμογελάμε.

Για την ώρα ο μόνος που χαμογελά είναι αυτός που κατορθώνει και βλέπει την κατάντια μας και λέει “δεν είμαι σαν εσάς”. Γι’ αυτό και η γριούλα δεν κάθισε να διαμαρτυρηθεί. Κατάλαβε. Ζήτησε συγγνώμη και χαιρέτισε χαμογελαστά δύο φορές.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X