Το φιάσκο της αναβολής των εκλογών της ΝΔ μετατρέπεται σε γιορτή μετά την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας που θα στηθούν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρώτος γύρος των εκλογών «κλείδωσε» για τις 20 Δεκεμβρίου και ήδη το κόμμα βρίσκεται σε χριστουγεννιάτικο mood.

Η Vodafone είναι η εταιρεία που ανέλαβε να κάνει τις εκλογές και δεσμεύεται πως όχι μόνο θα τις ολοκληρώσει με επιτυχία, αλλά θα τις συνδυάσει με ένα απολαυστικό χριστουγεννιάτικο σόου σε πολλά επίπεδα.

Σε πρώτη φάση η γνωστή εταιρεία ανέθεσε τη διαφημιστική καμπάνια της εκλογής προέδρου στα Jumbo, τα οποία έχουν αποδείξει πως ξέρουν πολύ καλά να μετράνε αντίστροφα.

Η επιλογή των Jumbo θεωρείται… ταμάμ για την περίπτωση της ΝΔ, καθώς μετά το κράξιμο που έχει φάει για την αναβολή των εκλογών, το σλόγκαν «Κράζεις, θαυμάζεις», ταιριάζει απόλυτα με τα χάλια του κόμματος.

Υπάρχουν, όμως και καλύτερα…

Με στόχο να αναδείξουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των εκλογών, στη ΝΔ αποφάσισαν να διασκευάσουν ορισμένα από τα πιο γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να τα φέρουν στα μέτρα των υποψηφίων.

12071628_10153823432713436_528343405_n

Η Ευγενία Μανωλίδου αλλά και ο Σταμάτης Σπανουδάκης έχουν αναλάβει το δύσκολο, αλλά και συνάμα φιλόδοξο έργο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σαλαμάνδρας τα πιο διάσημα Christmas songs αποκτούν ήδη νέο ύφος.  Έπειτα από ειδική άδεια που εξασφαλίσαμε από τη ΝΔ παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα για να σας ανοίξει η όρεξη…

Ετοιμαστείτε λοιπόν να ακούσετε τις νέες επιτυχίες που θα σημαδέψουν τα φετινά Χριστούγεννα και θα χορευτούν στα πάρτι της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ σε όλη την Ελλάδα.

Ο ύμνος των εκλογών θα είναι το «Άγια Νύχτα σε προσμένουν με χαρά οι Δεξιοί», ενώ άλλοι ενδεικτικοί τίτλοι τραγουδιών είναι οι εξής:

«Ο Μικρός Βιβλιοπώλης» αφιερώμενο στον ραμ παμ παμ Άδωνη.

«Κυριάκος το Γουρλοματάκι»

«Ω Ευάγγελο, Ω Ευάγγελο, που ενότητα σημαίνει»

«Τρίγωνα κάλαντα μες στη γειτονιά, έρχεται ο Απόστολος με τον Βασιλιά»

«All I Want For Christmas Is ΝΟΥΔΟΥ»

«Χριστούγεννα ευτυχισμένα δεν γίνονται Βαγγέλα μου χωρίς εσένα».

Και τέλος το διαχρονικό «Πάει ο παλιός ο Πρόεδρος, ας γιορτάσουμε παιδιά και των εκλογών το φιάσκο ας κοιμάται στην καρδιά».

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά (δις) χαρούμενη νεοφιλελέ δεξιά…

Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια