Ουδέποτε η Ελένη Αντωνιάδου εργάστηκε ως ερευνήτρια στον οργανισμό, αν και ενδεχομένως να συμμετείχε σε κάποιο από τα χιλιάδες project της NASA, ξεκαθαρίζει εκπρόσωπος της NASA μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Telegraph

«Η γυναίκα που ενέπνευσε την πρώτη Ελληνίδα Barbie κατηγορείται πως δηλώνει ψευδώς επιστημονικός συνεργάτης της NASA», είναι ο τίτλος εκτενούς άρθρου της Telegraph, το οποίο αναφέρετα στα δημοσιεύματα και τις κατηγορίες που «αποκαθηλώνουν» την Ελένη Αντωνιάδου, ενώ εκρπόσωπος της NASA δηλώνει ότι ποτέ της δεν εργάστηκε στον οργανισμό ως ερευνήτρια.

Στο άρθρο σημειώνεται πως η Ε. Αντωνιάδου αρνήθηκε να σχολιάσει τις κατηγορίες.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X