Νέος συναγερμός στις Αρχές – Κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους – Στο νησί ο γγ Πολιτικής Προστασίας με ομάδα της EMAK

Αναζωπυρώθηκε η πυρκαγιά στην Ελαφόνησο το πρωί της Κυριακής. Παρά το ότι χθες το μέτωπο οριοθετήθηκε και τέθηκε υπό έλεγχο, φλόγες ξεπήδησαν και πάλι στην περιοχή, σημαίνοντας νέο συναγερμό.

Οι Αρχές αναγκάστηκαν να εκκενώσουν κατοικίες, ξενοδοχείο αλλά και το κάμπινγκ, ενώ επίγειες κι εναέριες δυνάμεις δίνουν ξανά μάχη με τις φλόγες και προσπαθούν να περιορίσουν το μέτωπο.

Οι φλόγες πέρασαν μέσα από σπίτια σε κάποιους οικισμούς, ενώ εκκενώθηκε και πάλι το κάμπινγκ του νησιού όπως και κάποια ξενοδοχεία, ανέφερε η ΕΡΤ.

Ορισμένοι κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, ωστόσο, κάποιοι προτίμησαν να μείνουν.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ενισχύονται οι δυνάμεις στην περιοχή. Πλέον επιχειρούν 90 πυροσβέστες, 19 οχήματα, 3 Canadair, 3 PZL, 4 Ε/Π.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στο νησί μεταβαίνει ο ίδιος ο γ.γ με ομάδα της EMAK.

https://twitter.com/GSCP_GR/status/1160484334010343424

*Από το alfavita

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X