Η κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ έχει φουντώσει, με τις επιθετικές ανακοινώσεις να δίνουν και να παίρνουν.

Την ίδια ώρα, όμως, τα επιτελεία σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου συσκέπτονται διαρκώς, προκειμένου να σκαρφιστούν την επόμενη κίνηση – ματ!

Αποκλειστικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως ο Πρωθυπουργός δέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής εισήγηση να ρίξει μαύρο στη ΝΕΡΙΤ, προκειμένου να αποκλειστεί και η παραμικρή πιθανότητα μετάδοσης της ομιλίας Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Όπως σημειώνουν στο Μαξίμου, οι αριστεροί συνδικαλιστές είναι σαν τις κατσαρίδες και παρά το κλείσιμο της ΕΡΤ, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο κατάληψης του σταθμού και μετάδοσης της ομιλίας με τη βία.
Για να έχει λοιπόν το κεφάλι του ήσυχο ο Πρωθυπουργός θα ρίξει ένα «μαύρο» και μετά θα πάει στην Αμφίπολη για τη μεγάλη ρελάνς.

Άσους στο μανίκι του κρύβει, ωστόσο και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα (γέλια) . Πληροφορίες αναφέρουν πως την τελευταία στιγμή στις εξαγγελίες Τσίπρα μπαίνει υπόσχεση – σοκ, σύμφωνα με την οποία όχι μόνο δεν περιορίζεται το Τεστ ΠΑΠ σε συγκεκριμένες ηλικίες γυναικών, αλλά η παροχή δωρεάν εξέτασης επεκτείνεται και στους άνδρες!

Μία έξυπνη κίνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι δύσκολο να αποκρούσει η κυβέρνηση μετά το «τσεκούρι» Βορίδη στην υγεία. Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι θα σκαρφιστούν τα λαγωνικά της ΠΟΛΑΝ στο Μαξίμου…

Το σίγουρο είναι πως η κόντρα ΠΑΣΟΚΟΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τελειωμό και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα.
Για οτιδήποτε νεότερο, θα διακόψουμε και πάλι τις δουλειές μας, για να σας ενημερώσουμε…>

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X