Σε ομόφωνο «μπλόκο» της Χρυσής Αυγής προχώρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων στον δήμο Αθήνας, με συμπολίτευση και αντιπολίτευση να αποκλείει όλους τους χρυσαυγίτες υποψήφιους από την εκπροσώπηση σε κάθε δημοτικό όργανο και φορέα.

Σύμφωνα με την απόφαση των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων του δήμου Αθηναίων, η Χρυσή Αυγή δεν θα έχει εκπρόσωπο, τόσο στα Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών, όσο και σε όλους τους υπόλοιπους δημοτικούς φορείς. Στην απόφαση αυτή ομοφώνησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, θέτοντας εκτός δημοτικών φορέων τους υποψήφιους του ναζιστικού κόμματος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου, όπου ελήφθη και η επίμαχη απόφαση, τόσο ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, όσο και οι αρχηγοί των υπολοίπων παρατάξεων Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος και Νίκος Σοφιανός αποχώρησαν από την αίθουσα όταν πήρε το λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης, ως εκπρόσωπος της χρυσαυγίτικης παράταξης, «Ελληνική Αυγή».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια