Πολύ καλά είναι τα νέα από τον Ευαγγελισμό για την 55χρονη δικηγόρο Νατάσα Τσουκαλά, η οποία νοσηλεύεται έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό της στο πόδι από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια για την επέτειο της 17 Νοέμβρη.

Η Νατάσα Τσουκαλά βγήκε από τον αναπνευστήρα και έχει πάψει πλέον να βρίσκεται σε καταστολή, αναπνέει μόνη της, επικοινωνεί κανονικά και παρουσιάζει σημεία σταθερής βελτίωσης.

Όπως αναφέρει το νέο ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται, «η ασθενής είναι αιμοδυναμικά σταθερή και σήμερα βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Αναπνέει μόνη της με καλό επίπεδο συνείδησης. Εξακολουθεί η σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της. Συνεχίζει να παρουσιάζει σημεία σταθερής βελτίωσης».

Από neaselida

*Διάβασε αν θέλεις ακόμη:

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι της εξουσίας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X