Τη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου αποφάσισε να κανιβαλίσει ο Κώστας Μπογδάνος από το ραδιόφωνο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο “δημοσιογράφος” σε εκπομπή τους επιχειρεί να ενισχύσει τις προκαταλήψεις, τα στερεότυπα και τη μισσαλοδοξία. Δεν θα είναι η τελευταία.

Στην προκειμένη επιχείρησε να τσουβαλιάσει τον αναρχικό χώρο, ταυτίζοντας τον μ’ εκείνους που επιτέθηκαν στους λιμενικούς στα Εξάρχεια και ταυτόχρονα να υπονοήσει ότι το όνομα του Ζακ Κωστόπουλου έχει συνδεθεί με “αναρχομπάχαλους” σαν αυτούς τους 50, θέλοντας έτσι να θίξει και υποβαθμίσει το μεγάλο κίνημα στήριξης του Ζακ.

«Εγώ όταν ακούω “Ζακ Κωστόπουλος” σκέφτομαι τους βρωμιαραίους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπογδάνος, προσθέτοντας ένα ακόμη θλιβερό on air σχόλιο με την υπογραφή του.

Καλημέρα στο παρεάκι!

Δημοσιεύτηκε από Ναι, είσαι Ελευθεραγορίτης 1 στις Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια