“Στο στρατό γενικά πήζεις”. Στον ελληνικό θα σου πουν πως σίγουρα ναι, στον ρωσικό μάλλον όχι!

Μια ομάδα φαντάρων στη Ρωσία κάνει βήμα σε ένα στρατόπεδο τραγουδώντας τον ύμνο των 90s “Barbie Girl” των Aqua. H “άσκηση” δεν είναι προϊόν τιμωρίας, αλλα αγνού τρολαρίσματος, μιας και οι Ρώσοι στρατιώτες τα συνηθίζουν κάτι τέτοια. Ο τίτλος του βίντεο είναι “Стёб в российской армии / Humor in the Russian army”, δηλαδή “Χιούμορ στον Ρωσικό στρατό”, και από ό,τι φαίνεται έχουν πολύ οι Ρώσοι.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια