Ο Ενές Καντέρ άνοιξε λογαριασμό με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών της Αττικής.

Η ανείπωτη τραγωδία που βιώνει η χώρα μας δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον 26άχρονο σέντερ των Νιου Γιόρκ Νικς. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω αναρτήσεων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, δημιούργησε λογαριασμό με σκοπό να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα υπέρ των πυροπαθών.

Στο σχετικό μήνυμά του ανέφερε: “Η Ελλάδα έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές, που έχουν πάρει ήδη πάνω από 70 ζωές. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους για χρόνια και άλλοι έχουν χάσει το πιο πολύτιμο πράγμα, τη ζωή.

Βοήθησέ με να συγκεντρώσω χρήματα για τα θύματα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ διάφορων προσπαθειών ανάκαμψης, από το φαγητό μέχρι τα έξοδα των κηδειών. Αν και είμαι Τούρκος, οι Έλληνες είναι γείτονές μας. Ακόμα και αν ζείτε στις ΗΠΑ, δεν πρέπει να ξεχνάτε τα αδέρφια και τις αδερφές σας από την Ελλάδα σε καιρό ανάγκης.

Κάθε δωρεά, ανεξάρτητα από το ποσό, θα κάνει τη διαφορά. Καλώ τους φίλους μου να βοηθήσουν την Ελλάδα, που πολεμά αυτή την τραγωδία.

Ας ενωθούμε για χάρη της ανθρωπότητας”.

Το διαβάσαμε πρώτα εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X