Στην ταυτοποίηση και άλλων προσώπων που εμπλέκονται στην επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης προχώρησε η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών και του άνδρα που συμμετέχει στην επίθεση κρατώντας στα χέρια ένα παιδί, με το στιγμιότυπο να έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας οργή.

Στο μεταξύ, οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες (δύο 20 ετών και ο 36χρονος) θα παρουσιαστούν την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ενώ ο 17χρονος, θα ακολουθήσει διαφορετική διαδικασία διότι είναι ανήλικος.

Η υπεράσπιση των συλληφθέντων κατέθεσε αίτημα αναβολής το οποίο έγινε δεκτό, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε τη συνέχιση της κράτησής τους.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X