Βαρέθηκα τις λέξεις, τις σκέψεις, τις α-βάσιμες θέσεις, τις υπερχρεωμένες υποσχέσεις.
Ήθελα ζωντάνια, περηφάνια, στεφάνια, σιντριβάνια και ξεφτισμένα από έρωτα ντιβάνια.
Τι να καταλάβει ο κόσμος;
Σκέφτεσαι να μείνεις, να φύγεις, να ξεφύγεις, να αλλαξοπιστήσεις – και γιατί να μην το κάνεις όταν όλα βαλτώνουν, ματώνουν, υπερχρεώνουν και λιώνουν;
Άνθρωποι κοιμισμένοι, χαμένοι, μίζεροι και βαρεμένοι από αδιαφορία, ανία, μανία, εμμονές, ενοχές, από στερεότυπα όμοια, παρόμοια φιλτραρισμένα με ψέμα, με αίμα,  δειλία, σιωπή.
Βάζω ένα Χ σε συμβιβασμούς, δισταγμούς, εμπόδια και φραγμούς και δεν δίνω δεκάρα τσακιστή σε κανένα αδέκαστο κριτή, δικαστή, νταβατζή, πιστωτή.
Και πώς αλλιώς;
Εκπορνεύονται λάθη, τα πάθη, τη μέθη, τη θλίψη, το ναι.

Τοκίζεται η επιθυμία;

Προσοχή! Έκτακτο ανακοινωθέν!
Ο Ντίνος Χριστιανόπουλος καταγγέλλει:
«τὰ πρόβατα ἀπήργησαν: ζητοῦν καλύτερες συνθῆκες σφαγῆς»

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια