Πριν κανένα χρόνο, θυμάμαι τον διάλογο με την Ειρήνη που έχει το Κουμπάκι…

-Καλορίζικό! Ανοίξατε, ανοίξατε;
-Ανοίξαμε, ανοίξαμε! Να περάσετε, να περάσετε;
-Θα κάνετε εγκαίνια; Θα παρτάρουμε;
-Θα κάνουμε και θα είναι και σούπερ!

Και έτσι, τα είπαμε και πιο επίσημα λίγο αργότερα…και το Κουμπάκι άρχισε την παράδοσή του, εκτός από τα εξαιρετικά χειροτεχνήματα, και στα εξαιρετικά parties!

Τώρα λοιπόν, ήρθε και ο καιρός να σβήσει το πρώτο του κεράκι! Δείτε το event!

Ειρήνη, διηγήσου μας!

«Μια φορά και έναν καιρό, έναν χρόνο πριν άνοιξε τις πόρτες του στη γειτονιά του Ψυρρή ένα τόσο δα μαγαζί, μικρό σαν κουμπάκι. Και από τότε έγιναν τόοοοοοοοοοοσα πολλά και γνώρισε φίλους και έγινε ένα με τη γειτονιά και τώρα λέει να σβήσει το πρώτο του επίσημο κεράκι με όλους εσάς που είστε κομμάτι του.

Στις 27 Ιουνίου λοιπόν, θα σας περιμένουμε εδώ με λικέρ μαστίχα δροσερό, υποβρύχιο ρετρό και γλυκό του κουταλιού βύσσινο διαχρονικό,να σας κεράσουμε το κατιτίς μας, να ακούσουμε μουσικούλα και να περάσουμε όμορφα.

Και αν αυτά δεν σου φτάνουν να σου πω πως για εκείνη τη μέρα μόνο θα έχουμε εκπτώσεις και πολλές πολλές εκπλήξεις!

Από τις 12 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ 😀 »

Φυσικά στο Κουμπάκι, Παλλάδος 24-26, κοντά στον σταθμό Μοναστηράκι.

Τι θα γίνει αυτό το βράδυ:
Σκοπός μας είναι να περάσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται! Τα δροσερά σπιτικά αναψυκτικά νομίζω θα βοηθήσουν σ’αυτό.

koumpaki anapsyktikaΚαι ροκ εν ρολ θα παίξει και με τους Athens Boogie θα χορέψουμε άμα λάχει!

koumpaki let us dance
Ετοιμαστείτε για πολύ ρετραδούρα. Παιδική ανάμνηση Νο.1: γλυκό υποβρύχιο!

koumpaki glyko ypovrihio
Έχουμε και δώρα! Συλλεκτικές κουμποtote bags θα πάνε σε 5 τυχερούς-τυχερές για τα πρώτα κουμπογενέθλια! Printed by my lovely Teever!

irthe kai koumpose Teever

Και εορταστικές κονκάρδες θα έχουμε,αμέ!

koumpaki syllektikew konkardes

Info
Κουμπάκι
Παλλάδος 24-26,
Μοναστηράκι
27 Ιουνίου
12 το μεσημέρι με 8 το βράδυ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

About The Author

Αλέξανδρος Βάκουλας

Σπούδασε Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης στο Ε.Κ.Π.Α. Κάνει το μεταπτυχιακό του στην Ιστορία και Φιλοσοφία των Επιστημών και της Τεχνολογίας, με εστίαση στο πεδίο «Επιστήμη, Τεχνολογία, Κοινωνία». Έχει ασκηθεί σε κρατικούς νομοθετικούς και γνωμοδοτικούς θεσμούς, ενώ ασχολείται ενεργά με προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την αλληλεπίδραση τεχνολογιών παραγωγής ενέργειας και κοινωνίας, τη σχέση τεχνολογίας και φύλου και την εφαρμοσμένη ηθική. Στον ελεύθερο χρόνο του κυνηγάει εικόνες από πόλεις της Ευρώπης, απλώνει τα βήματά του σε νέους προορισμούς και χώνεται σε δίσκους και αρχεία, ψάχνοντας καλή μουσική.

Related Posts

X