Ο πεζόδρομος της Κωλέττη στα Εξάρχεια ενώνεται και κάνει φεστιβάλ!

Από το ψιλικατζίδικο μέχρι τον Μαύρο Γάτο και από το φαρμακείο μέχρι το αγαπημένο σουβλατζίδικο “Γιώργος και Μάνος”, όλοι έχουν συμβάλλει, ώστε να γίνει πραγματικότητα μία ακόμη ξεχωριστή πρωτοβουλία στην πάντοτε “ανήσυχη” περιοχή του κέντρου.

Το LAB Music Education συμμετέχει στο Φεστιβάλ μουσικής του πεζόδρομου της Κωλέττη προσφέροντας το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας.

Την Τετάρτη 29 Απριλίου λοιπόν θα απολαύσουμε ζωντανά τους:

Χάροι Πότες _ Xaroi Potes

&

Decay Greed

Διοργάνωση:
auxmusic.gr
“Μαύρος Γάτος bar”, “Revolt street/bar”, “Sepia art cafe/bar”, “Nanos coffee/alcohol”.
Καφενεία: “στους πέντε δρόμους” και “Καραγκιόζης”,
Εναλλακτικό βιβλιοπωλείο – Εκδόσεις: “Όπερα”,
Ψιλικά: “Στέφανος”,
Σουβλάκια: “Μάνος – Γιώργος”,
Φαρμακείο: “Κωλέττη”

pezodromos

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X