Ένταση, διαπληκτισμοί και “ψιλές” νωρίτερα έξω από το 5ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου.  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δέκα άτομα που έφεραν διακριτικά της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε πέντε στελέχη (αντιπροσώπους και υποψηφίους) της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 2 προσαγωγές.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου ανέφεραν στις σχετικές ανακοινώσεις τους ότι παρ΄ όλες τις εκκλήσεις των ατόμων που δέχονταν επίθεση, η αστυνομία έμεινε αμέτοχη.

Λίγο πριν τη 1μ.μ., τρεις άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε προεκλογικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πετρούπολη. Ενώ, υποψήφιος βουλευτής της Χ.Α. κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από δέκα άτομα στο εκλογικό κέντρο του 5ου ΕΠΑΛ, επίσης στην Πετρούπολη.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X