Αυτή την ώρα μολότοφ και δακρυγόνα πέφτουν γύρω από το Πολυτεχνείο στα Εξάρχεια καθώς μερίδα διαδηλωτών συγκρούεται με την αστυνομία.

Νωρίτερα, μαζικές ήταν οι διαδηλώσεις που έγιναν ενάντια στην επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα, παρά την έντονη αστυνομοκρατία.

Σε εκτεταμένη χρήση χημικών και ρίψη βομβίδων κρότου λάμψης προχώρησε η αστυνομία που είχε κλείσει το δρόμο στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη. Νωρίτερα είχε εγκλωβίσει σε στοά 50-100 διαδηλωτές, τους οποίους άφησε στη συνέχεια μετά από παρέμβαση συνδικαλιστικών και δικηγόρων.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X