Νέα καταγγελία για άθλιες εργασιακές συνθήκες ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη, με εργαζόμενο στον επισιτισμό να καταγγέλλει προϊστάμενο που απείλησε με μαχαίρι στο λαιμό μαγείρισσας και εκπροσώπου των εργαζόμενων ξενοδοχείου στην Κέρκυρα, ώστε να μην «ξεσηκώνει τους υπόλοιπους εργαζόμενους για διεκδικήσεις επί των εργασιακών.

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιοποιήθηκε στον ΑΝΤ1, ο προϊστάμενος ξενοδοχείου απείλησε την μαγείρισσα, η οποία είναι και εκπρόσωπος των εργαζόμενων της επιχείρησης, βάζοντάς της το μαχαίρι στον λαιμό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο προϊστάμενος προχώρησε στην κίνηση αυτή επειδή η μαγείρισσα «ξεσηκώνει» τους υπόλοιπους εργαζόμενους για τα εργασιακά τους δικαιώματα.

«Την απείλησαν με μαχαίρι, την έδιωξαν από την κουζίνα, την είχαν σε χώρο ξενοδοχείου να κάθεται εκεί και να μην κάνει τίποτα», ανέφερε στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας, Παύλος Ζήμος.

*Από thepressproject

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια