Πρωτοβουλία εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων στα δημόσια νοσοκομεία καλεί όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στο δημόσιο σύστημα υγείας αλλά και πολίτες να συνταχθούν υπερασπιζόμενοι/ες το Δικαίωμα στην Δωρεάν Υγεία πάνω από νόμους και διατάξεις.

Το κάλεσμά τους:

KANΕΝΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.-ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ.

“Εμείς οι Εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία της
Ελληνικής Επικράτειας Ορκιζόμαστε ότι θα παρέχουμε
με κάθε τρόπο Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας σε όλους τους
πολίτες που τις έχουν ανάγκη Ανεξαρτήτως Φυλής , Χρώματος . Εθνικής , Θρησκευτικής Ταξικής και Επαγγελματικής Προέλευσης,
Σε αυτήν μας την απόφαση θα υπερβούμε με κάθε τρόπο νόμους , διατάξεις και εντολές της οποιασδήποτε πολιτικής ή διοικητικής ηγεσίας
Σύντομα θα βρείτε ενημερώσεις για εμάς και την πρωτοβουλία μας σε σελίδα μας στο διαδίκτυο , και δελτία τύπου που έχουμε σκοπό να αποστείλουμε στα έντυπα μέσα”.

Ανένταχτοι Εργαζόμενοι όλων των Ειδικοτήτων
στα Ελληνικά Δημόσια Νοσοκομεία
=====
Η πρωτοβουλία αυτή γεννήθηκε μόλις χθές και ζητά την συμπαράσταση όλων
Μέλος της και εγώ που αναρτώ προχείρως το ξεκίνημα μας
Στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συμμετέχουν όσοι Ενεργοί Πολίτες πιστεύουν ότι το Δικαίωμα στην Δωρεάν Υγεία είναι πάνω από νόμους και διατάξεις .

Χάρης Μαραμενίδης-Εργαζόμενος
στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια