Όλο το βίντεο με τις ευχές για τα τέσσερα χρόνια 3pointmagazine από ανθρώπους των Κινημάτων και του Πολιτισμού.

Από τις Σκουριές μέχρι τη ΒΙΟΜΕ και από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη, ακούμε για τη σημασία της αυτοδιαχείρισης, η οποία δεν είναι μια ευκαιριακή λύση, αλλά η απάντηση στα μόνιμα προβλήματα του κόσμου.

*Οι πιεστικές συνθήκες κάτω υπό τις οποίες έγιναν οι λήψεις των πλάνων, είναι ο λόγος που σε κάποιες περιπτώσεις εικόνα και ήχος δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλαμε. Θα ήταν κρίμα όμως για χάρη του φαίνεσθαι να παρακαμφθεί το είναι. Τα λόγια των ανθρώπων που μας μίλησαν, δείχνουν πως η κοινωνία μας μπορεί να σταθεί στα πόδια της χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα ΔΝΤ και κανέναν Σόιμπλε, χωρίς να εξαρτάται από καμία προεκλογική υπόσχεση. Μπορεί να βαδίσει στο δικό της δρόμο και να ανοίξει το δρόμο για το καλύτερο μέλλον που διάφοροι της τάζουν, αλλά μόνο η ίδια μπορεί να κατακτήσει.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια