Από τη ζωή έφυγε ξαφνικά χτες το μεσημέρι ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο, πατέρας των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο. Κατά πάσα πιθανότητα υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στο Μιλγουόκι.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο όπως και όλη η οικογένεια Αντετοκούνμπο, πριν τα δύο αδέρφια γίνουν επαγγελματίες μπασκετμπολίστες, πέρασαν πολύ δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα, έχοντας υποστεί συχνά τον ρατσισμό.

Τα τελευταία χρόνια, η οικογένεια έζησε καλύτερες ημέρες με την οικογένεια Αντετοκούνμπο να έχει μεταναστεύσει στις Η.Π.Α.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια