Οι Ακυβέρνητες Πολιτείες Συνεργατικό Βιβλιοπωλείο-Καφέ και οι διοργανωτές της Ημέρας Μικρών Βιβλιοπωλείων – Little Bookstores Day παρουσιάζουν:

Σάββατο 28 Απριλίου
11.00 πμ – 12.00 πμ “Η Λούνα και το γαλάζιο δωμάτιο”, Magdalena Guirao Jullien & Christine Davenier (μετάφραση Εύη Γεροκώστα), εκδ. Επόμενος Σταθμός. Μια διαδραστική αφήγηση για παιδιά (3+) με τη θεατροπαιδαγωγό Δανάη Τανίδου.

6.00 μμ – 8.00 μμ Live Μουσική με τους Errante – music group και μπουφές από το Αργοφαγείο

& ειδικές τιμές έως 40% σε όλα τα βιβλία!
Σήμερα στις 11 π.μ. – 8 μ.μ.

Η σελίδα του event στο facebook

«ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ»
Συνεργατικό βιβλιοπωλείο/καφέ
Αλεξάνδρου Σβώλου 28,
ΤΚ 54622, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο/Fax 2310 273207
Email: edw@bibliopoleio.org

Δείτε το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο:
www.bibliopoleio.org

Σας περιμένουμε!

H Διοργάνωση
Το τελευταίο Σάββατο του Απριλίου τα μικρά βιβλιοπωλεία ολόκληρης της Ελλάδας ενώνονται και μέσα από ξεχωριστές εκδηλώσεις συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή, την Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων!

Ελάτε μαζί μας στις 28 Απριλίου του 2018, να κάνουμε #miavoltastamikra, να γιορτάσουμε και να συνδέσουμε βιβλιοπώλες, εκδοτικούς, συγγραφείς, εικονογράφους και αναγνώστες σε ένα τεράστιο, ανοιξιάτικο πάρτι στους χώρους που αγαπάμε περισσότερο: τα μικρά βιβλιοπωλεία!

Το site της διοργάνωσης: littlebookstoresday.gr
Η Facebook page: www.facebook.com/littlebookstoresday

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια