Ένα προσφυγόπουλο μόλις τριών ετών βρέθηκε να τριγυρνά μόνο του, κλαίγοντας, μέσα στη νύχτα, σε ένα καλαμποχώραφο του Τέξας, κοντά στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό.

Σύμφωνα με τους συνοριοφύλακες που το βρήκαν, το όνομα του αγοριού και ένας αριθμός τηλεφώνου ήταν γραμμένο στα παπούτσια του.

«Πιστεύουμε ότι ήταν μέρος μιας ομάδας παράτυπων μεταναστών, που έτρεξαν μόλις είδαν τους συνοριοφύλακες», ανακοίνωσαν οι αρχές. Το παιδί δεν έχει κάποιο τραυματισμό και φαίνεται καλά στην υγεία του, δήλωσε εκπρόσωπος της συνοριοφυλακής στο CNN.

Συνολικά, από τις αρχές του χρόνου μέχρι τα τέλη Μαρτίου οι αμερικανικές αρχές έχουν σταματήσει 207.475 ανθρώπους που επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορα. Από αυτούς, τα 8.975 ήταν ασυνόδευτα παιδιά που εντοπίστηκαν μόνο τον Μάρτιο.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X