Έναν 41χρονο άνδρα από χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, συνέλαβε η αστυνομία, μετά από καταγγελία για βιασμό μίας 44χρονης γυναίκας με νοητική υστέρηση. Ο δράστης φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την απουσία των ανθρώπων της και την οδήγησε σε αγροτική περιοχή όπου την βίασε. Ο δράστης φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», το περιστατικό σημειώθηκε στις 6 Δεκεμβρίου, σε χωριό της περιοχής. Ο δράστης φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την απουσία των ανθρώπων της από το σπίτι και οδήγησε την 44χρονη σε αγροτική περιοχή όπου την βίασε.

Στην καταγγελία προέβη ένας 55χρονος άνδρας, συγγενείς της 44χρονης ενώ και η ίδια επιβεβαίωσε τον βιασμό στους αστυνομικούς.

Με βάση τις μαρτυρίες και τις περιγραφές, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα ηλικίας 41 ετών, κάτοικο χωριού του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ο οποίος κατά το παρελθόν, έχει απασχολήσει πολλές φορές τη Δικαιοσύνη, κυρίως για υποθέσεις κλοπών.

*Αλιευμένο από την Εφ. Συν

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X