Ηρώ Σαΐα & Σταύρος Σιόλας 
ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ
Παρασκευές 24 & 31 Οκτωβρίου 2014

ΧΑΜΑΜ
Δημοφώντος 97 Άνω Πετράλωνα

Η Ηρώ Σαΐα και ο Σταυρός Σιόλας, δύο φωνές με έντονα προσωπικό στίγμα, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα που αντλεί την έμπνευσή του από τις ρίζες της μουσικής μας παράδοσης και φτάνει μέχρι την σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιΐα και φυσικά την προσωπική τους δισκογραφία. Τραγούδια που αγαπήσαμε και μας γυρνούν ένα ταξίδι στον χρόνο. Τραγούδια γνώριμα που ξυπνούν μνήμες. Αυτά και άλλα πολλά στήνουν το σκηνικό για ένα δυνατό έντεχνο – λαϊκό πρόγραμμα και δύο μοναδικές βραδιές στο Χαμάμ με δυο ξεχωριστούς ερμηνευτές.

Η Ηρώ Σαΐα ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι μέσα από την Σπείρα-Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη για να διαγράψει σύντομα την δική της πορεία με σημαντικές συνεργασίες. Αποκορύφωμα αυτή των τελευταίων ετών δίπλα στον Σταύρο Ξαρχάκο (Αφιέρωμα στον M. Χατζιδάκι, Αμάν Αμήν, Αφιέρωμα στην Μελίνα, Νυν και αεί Τσιτσάνης, Μάνα μου Ελλάς). Ο πρώτος προσωπικός της δίσκος ήταν μια ζωντανή ηχογράφηση της παράστασης «Γυναίκα-Τριαντάφυλλο» στην Αθηναΐδα το 2010 και το πιο πρόσφατο «Λευκό Χαρτί» με το ομώνυμο τραγούδι, το «Μια βόλτα» και το «Ποια κρεβάτια ζεσταίνεις» να κερδίζουν το κοινό και τα ραδιόφωνα.

Ο Σταυρός Σιόλας ξεχώρισε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κερδίζοντας από κοινό και επιτροπή το βραβείο καλύτερου τραγουδιού αλλά και ερμηνείας με το τραγούδι «Της Άρνης το νερό». Μετρά τρεις δίσκους στο ενεργητικό του, πολλές σημαντικές συνεργασίες και τραγούδια που ξεπέρασαν τα όρια της έντεχνης εμβέλειας και ξεχώρισαν στο κοινό και τα ραδιόφωνα (Διόδια, Χωρίς Εσένα, Της άρνης το νερό κ.ά.).

Μαζί με την Ηρώ Σαΐα και τον Σταύρο Σιόλα παίζουν οι μουσικοί: Νεοκλής Νεοφυτιδης (πιάνο), Σοφία Μουλακάκη (μπαγιάν), Δημήτρης Καζάνης (βιολί).

poster_chamam_siolassaia_small

Ηρώ Σαΐα & Σταύρος Σιόλας
ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ

Παρασκευές 24 & 31 Οκτωβρίου 2014
ΧΑΜΑΜ
Δημοφώντος 97 Άνω Πετράλωνα | Τ 210 342 1212
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις απευθυνθείτε στο ΧΑΜΑΜ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X