Διεθνείς διαστάσεις παίρνει ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί με την αναβολή της πρεμιέρας του «Star Wars: The Force Awakens» στην Ελλάδα, λόγω της προβολής της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ένας Άλλος Κόσμος».

Η οργή για τον Χριστόφορο είναι μεγάλη. Τζεντάι και Σιθ είναι για πρώτη φορά ενωμένοι εναντίον του, ωστόσο, νεότερες πληροφορίες έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα, καθώς φαίνεται πως τελικά δεν ευθύνεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης για την ξενέρα που φάγαμε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η LucasFilm και ο George Lucas προσωπικά ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τι συνέβη και η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που δεν θα δει το “Star Wars” στην ώρα του.

Αρχικά, ο… πατέρας του «Πολέμου των Άστρων» φοβήθηκε πως η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε τόσο τραγική κατάσταση που καμία εταιρεία δεν μπορεί να αντέξει τα δικαιώματα της ταινίας.

Έψαξε λοιπόν να μάθει την αλήθεια και το πόρισμα της έρευνάς του βγάζει λάδι τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Δεν φταίει ο Χριστόφορος, παιδιά. Αλήθεια…

Η ξενέρα όλων ημών που μείναμε με το φωτόσπαθο στο χέρι είναι λογική και κατανοητή, ωστόσο, πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και φυσικά να μην ρίχνουμε ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν.

Για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία, ο πραγματικός υπεύθυνος, εξαιτίας του οποίου πρέπει να περιμένουμε μία εβδομάδα για να δούμε το νέο “Star Wars” είναι η «Αγελαδίτσα». Αυτό το κατασκεύασμα του Σατανά που μόλις το γευτεί ο Χριστόφορος βλέπει γκόμενες να παίζουν τσέλο και τα μολύβια του παίρνουν φωτιά!

Μέχρι την ημέρα που ο Παπακαλιάτης έπαιξε σε εκείνη την περιβόητη διαφήμιση δεν είχε καθόλου έμπνευση. Στα γυρίσματα, όμως, διαπίστωσε πως με το που έτρωγε μία κουταλιά γιαούρτι, μία καινούρια ιδέα για σενάριο ξεπηδούσε στο μυαλό του.

Ο Χριστόφορος εθίστηκε στην «Αγελαδίτσα». Κλείστηκε στο σπίτι του, γέμισε το ψυγείο του και δεν σήκωσε κεφάλι… Έγραφε, έγραφε, έγραφε και το σενάριο του «Ένας Άλλος Κόσμος» βγήκε… νεράκι.

Και να που συνέπεσε με το “Star Wars” και ο γοητευτικός σκηνοθέτης – σεναριογράφος – ηθοποιός – μουσικός επιμελητής – γητευτής μανάδων βρήκε τον μπελά του.

Ο ακριβοδίκαιος και πολυαγαπημένος μας George Lucas, ζητά να μην «πυροβολούμε» τον Christopher, αλλά να μποϊκοτάρουμε τις «Αγελαδίτσες», ενώ η Disney θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της εταιρείας που παρασκευάζει το επικίνδυνο αυτό γαλακτοκομικό προϊόν.

Μέχρι τότε, may the force να μας φυλάει από τα spoilers…

 

Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο  facebook.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια