Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι όσοι αγοράζουν προϊόντα από δέρμα ζώων δημιούργησε η οργάνωση PETA της Ασίας.

Σε ένα από τα mall της Μπανγκόκ τοποθέτησαν ακριβά αξεσουάρ από δήθεν αληθινό δέρμα όπως τσάντες, πορτοφόλια, γάντια και παλτό και μέσα από αυτά τοποθέτησαν αίμα, όργανα ακόμα και μια καρδιά από ζώα που αν και ψεύτικα φαινόντουσαν αρκετά αληθινά.

Οι αντιδράσεις των ανθρώπων που πήγαν να τα αγοράσουν, απερίγραπτες. Η PETΑ ήθελε έτσι να καταδείξει πως ποτέ δεν θα ψωνίζαμε αν ξέραμε τι έχουν περάσει τα ζώα για να τους αφαιρεθεί το δέρμα και μάλιστα καθώς είναι ζωντανά.

 

Διαβάστε ακόμη:

Διαδήλωση για όλα τα ζώα: Να κλείσουν τα σφαγεία, να έρθει η ελευθερία 

Συνέντευξη με το κίνημα 269life που έκανε branding στο Σύνταγμα, για να σταματήσει η σφαγή των ζώων

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X