Χθες το βράδυ δεχτήκαμε επίθεση από τις δυνάμεις καταστολής. Συγκεκριμένα καθώς περνούσαν έξω από τον χώρο της κατάληψης, άρχισαν να μας προκαλούν και να μας βρίζουν, ενώ μετά μας επιτέθηκαν σημαδεύοντας με τα γκλομπ τους μόνο κεφάλια.

Από την επίθεση των ΜΑΤ υπήρξαν τραυματίες, κάποιοι πιο σοβαρά, οι οποίοι χρειάστηκε να πάνε στο νοσοκομείο για ράμματα στο κεφάλι. Οι σύντροφοι που βρίσκονταν εντός του χώρου απέτρεψαν την εισβολή των μπάτσων, δίνοντας μάχη σώμα με σώμα στην είσοδο.

Την ώρα που οπισθοχωρούσαν τα ΜΑΤ, έριξαν δακρυγόνα μέσα στο Κ*ΒΟΞ. Κάτι που αποτελεί απόπειρα δολοφονίας, καθώς ο χώρος είναι κλειστός και εκείνη την ώρα ήταν γεμάτος από κόσμο.

Να σημειωθεί ότι από εχθές η Πλατεία Εξαρχείων είναι γεμάτη από ανθρώπους που θέλουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα αυτές τις μέρες.

Καλούμε σε συγκέντρωση στο Κ*ΒΟΞ στην Πλατεία Εξαρχείων, σήμερα 30/8/2019 στις 20:00.

Όλοι στην πορεία αύριο 31/8/2019 στις 12:00, Πλατεία Εξαρχείων.

No Pasarán!

Κ*ΒΟΞ (Κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο)

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια