Την απόφαση να κατεβεί στις ισπανικές εθνικές εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου πήρε ο Pablo Iglesias, γενικός γραμματέας των Podemos, που παραιτήθηκε από Ευρωβουλευτής. Η παραίτησή του θα μείνει ωστόσο για καιρό στη μνήμη μας. Μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο ο P. Iglesias, αιτιολογώντας την απόφασή του, απευθυνόμενος στους πολιτικούς του αντιπάλους είπε: “Επιστρέφω στη χώρα μου για να μη συνεχίσει να έχει ανθρώπους σαν εσάς στην κυβέρνηση”, γράφοντας έτσι ένα πολύ δυνατό επίλογο για τη θητεία του στο ΕΚ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια