ΒΙΟΜΕ
Κυριακή 18 Δεκέμβρη
στην Αυτοοργανωμένη λαϊκή της πλατείας Εξαρχείων
10:30 – 15:30

Η Αυτοοργανωμένη Λαϊκή της πλατείας Εξαρχείων στήνει τους πάγκους της και αυτή την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου από τις 10:30π.μ. έως τις 15:30μ.μ.

Προϊόντα από μικρούς παραγωγούς, εποχιακά και βιολογικά. Μέλι, μαρμελάδες, φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, τσίπουρο, μπύρες κ.ά., αλλά και καθαριστικά.

Για τα τελευταία υπεύθυνη είναι η ΒΙΟΜΕ, οι άνθρωποι της οποίας θα βρίσκονται και αύριο στην πλατεία με τον πάγκο τους, έτοιμοι να σας μιλήσουν για την δραστικότητα των οικολογικών προϊόντων τους και να σας λύσουν τυχόν απορίες.

Αν, όμως, δεν μπορέσετε να περάσετε μια βόλτα από τη λαϊκή και τα καθαριστικά στο σπίτι σας έχουν τελειώσει, τότε σας πληροφορούμε πως το νέο κατάστημα της ΒΙΟΜΕ στην Αθήνα είναι πια γεγονός. Θα το βρείτε στο Περιστέρι, πολύ κοντά στο σταθμό μετρό Άγ. Αντώνιος, στην οδό Ψαρών 33.

Ωράριο λειτουργίας του καταστήματος:

Δευτέρα-Τετάρτη 9:00-15:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-14:00 και 17:00-20:00
Σάββατο 9:00-14:00

Τηλέφωνο καταστήματος: 2130437163
Email επικοινωνίας: viomesynergatiki@yahoo.gr
Ιστοσελίδα Σ.Ε.ΒΙΟΜΕ: biom-metal.blogspot.gr
Ηλεκτρονικό κατάστημα: www.viomecoop.com

Η Λαϊκή γίνεται κάθε 1η και 3η Κυριακή κάθε μήνα στην Πλατεία Εξαρχείων.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X