Στις 3 Δεκέμβρη, μέρα Τετάρτη, η “Γέφυρα Ζωής” Α.με.Α. Δυτικού Τομέα θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή γιορτή βασισμένη σε δρώμενα από τις καθημερινές δράσεις παιδιών και εθελοντών του πολυχώρου μας.

Η εκδήλωσή μας θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Νέου Δημαρχείου Περιστεριού στις 7 το απόγευμα και φυσικά… είστε όλοι προσκεκλημένοι μας! Είναι καιρός να μας γνωρίσετε καλύτερα…

Ως εκείνη τη μέρα εμείς προετοιμαζόμαστε να σας παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό… Τη νέα στέγη που θα φιλοξενεί τα παιδιά της “Γέφυρας Ζωής”, κι άλλα πολλά!

Η εκδήλωσή μας συμπίπτει με την Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρία και όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσε μια τέτοια μέρα να λείψει μια δική μας δράση!

3/12/2014 ώρα 19:00… ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί πλήθος κόσμου και πολλοί επώνυμοι!

prosklitirio (1)

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια