Νωρίς σήμερα το μεσημέρι είχε προγραμματιστεί διεθνιστική κινητοποίηση και αντισυγκέντρωση απέναντι στο εθνικιστικό συλλαλητήριο των “Μακεδονομάχων” που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος.

«Καμία συμμετοχή-ανοχή στα εθνικιστικά συλλαλητήρια».

Τα καλέσματα για τη διεθνιστική και αντιφασιστική συγκέντρωση-διαδήλωση στις 13.00 στα Προπύλαια, προήλθαν από συλλογικότητες και οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου και από την Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε, το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ), την ΟΚΔΕ- ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και την ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡΜΑ).

Η αντι-συγκέντρωση με το φακό του Μάριου Λώλου:
Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X