Βούιξε το Twitter από σχόλια που αποδοκιμάζουν τις δικαστικές αποφάσεις για την υπόθεση του Γ. Παπακωνσταντίνου. Παρότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, κρίθηκε ένοχος για τη νόθευση εγγράφου, έπεσε στα “μαλακά”, γεγονός που ταυτόχρονα με το βαρύ πρόστιμο σε άνεργη που πουλά κουλούρια στο δρόμο, προκάλεσε κύμα έντονων αντιδράσεων στα social media και πολλά σχόλια με χιούμορ που μάλλον θα “πονούσε” περισσότερο τον πρώην υπουργό από τις δικαστικές ποινές. Εδώ η απόφαση.

 

 

 

 

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X