Έξι χρόνια μετά τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, ο 74χρονος πατέρας του μαζί με συγγενείς, φίλους και αλληλέγγυους τον τίμησαν στο σημείο που τον σκότωσαν οι χρυσαυγίτες στα Πετράλωνα.

Με λουλούδια, ένα μουσαμά στη μνήμη του Λουκμάν που κρέμασαν και μια προσεύχη, απέτισαν φόρο τιμής.

“Να μην υπάρξει κανένας άλλος Λουκμάν, να μην δολοφονηθεί κανείς άλλος από φασίστες, όπως το παιδί μου”, ήταν η ευχή του πατέρα του Λουκμάν, αλλά και το ισχυρό μήνυμά του ενάντια στον φασισμό.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια