Συνεχίζει η κυβέρνηση της ΝΔ, τις επιχειρήσεις κατά προσφύγων και μεταναστών, αλλά και καταλήψεων στο όνομα της «ασφάλειας». Επιχείρηση εκκένωσης δύο υπό κατάληψη κτιρίων στην Αχαρνών, διεξήγαγε το πρωί η ΕΛ.ΑΣ.

Στο υπό κατάληψη κτίριο, στη συμβολή των οδών Σουρμελή – Αχαρνών και Μάγερ, απομακρύνθηκαν 130 πρόσφυγες, ενώ από το δεύτερο κτίριο απομακρύνθηκαν περίπου 100 πρόσφυγες, ανάμεσά τους 70 παιδιά.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X