Μία νέα δημιουργία της κινηματογραφικής ομάδας NAIL Hit n’ Run Productions, μας ωθεί να σκεφτούμε πώς θα ήταν ένα διαφορετικό τέλος στην αγαπημένη ταινία Lolita, βασισμενη στο μυθιστόρημα του Nabokov.
Ο τίτλος της μικρού μήκους είναι “lolita’s revolution” και δείχνει την πάλαι ποτέ αγαπημένη ηρωίδα να επαναστατεί ενάντια στις ερωτικές διαθέσεις του άντρα που την καθοδηγεί. Πρωταγωνίστρια Lolita η ηθοποιός Λίνα Φούντογλου που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την Dominique Swain που έπαιξε το ρόλο στην ομώνυμη ταινία του 1997 σε σκηνοθεσία Adrian Lyne.
«Μήνυμα κατά της παιδεραστίας» δηλώνει ο σκηνοθέτης Αντώνης Morgan Κωνσταντουδάκης πως στοχεύει να περάσει το νέο video της ομάδας.
Η ομάδα NAIL πραγματοποιεί DIY video στους δρόμους της Αθήνας από τον Φλεβάρη 2016, με κοινωνικοπολιτικό μήνυμα που εκφράζει την ομάδα. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 20 video ενώ δύο ταινίες μικρού μήκους του ελληνοβρετανού σκηνοθέτη Αντώνη Morgan Κωνσταντουδάκη του χάρισαν το βραβείο του Καλύτερου Νέου Σκηνοθέτη το 2017 στο London Greek Film Festival.
Η NAIL διευθύνει και διοργανώσει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Μάιο 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X