Η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης αγόρασε και πρόσφερε στο Κέντρο Φιλοξενίας Κούρδων Προσφύγων στο Λαύριο ένα τραπέζι του πινγκ – πονγκ. Έχουν επίσης σταλεί ρακέτες και μπαλάκια.

“Τα σετάκια έχουν ήδη ξεκινήσει”, γράφει στη σελίδα της η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Κούρδους Πολιτικούς Πρόσφυγες Λαυρίου.

“Πολύ όμορφη κίνηση αλληλεγγύης από την Εργατική Λέσχη. Οι Κούρδοι πρόσφυγες χρειάζονται και τέτοιες πρωτοβουλίες…” προσθέτει η Πρωτουβουλία και αναφέρει ακόμη ότι “αναμένεται προσεχώς πρωταθληματάκι ελληνο-κούρδικης φιλίας”.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια