“Η ΕΡΤ δεν θα κλείσει!” λένε φοιτητές και φοιτήτριες του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών στο βίντεο που έφτιαξαν οι ίδιοι, δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη τους στον αγώνα ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ.

 

Ως φοιτητές αλλά και ως μελλοντικοί εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ, στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ για να αγωνιστούν για μια ΕΡΤ ανοιχτή, για μια δημόσια και ανεξάρτητη ενημέρωση. Μιλάνε για μια ζωή με αξιοπρέπεια, χωρίς μνημόνια, όπου δεν θα επιτρέπεται κανένας περιορισμός στη δημόσια υγεία, παιδεία και ενημέρωση.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X