Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα, χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν στην Αγία Παρασκευή αντιδρώντας στο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Έξω από το Ραδιομέγαρο τα τραγούδια δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή, παρά τη βροχή. Αλλά και στους διαδρόμους της ΕΡΤ πολίτες όλων των ηλικιών αντάλλαζαν απόψεις και οργάνωναν τις επόμενες κινήσεις τους. Πολλοί έκλειναν ήδη πάνω από 36 ώρες στο κτίριο.

Η κάμερα του 3pointmagazine.grήταν εκεί για να καταγράψει τον παλμό της κινητοποίησης και να μεταδώσει τις απόψεις των εργαζομένων της ΕΡΤ και όσων τους συμπαραστέκονται.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Απογοήτευση για τις συκοφαντίες και το αυταρχικό “κατέβασμα του διακόπτη”, ανησυχία αλλά και ελπίδα για το μέλλον είναι τα συναισθήματα που συναντήσαμε στη Μεσογείων. Πάνω από όλα όμως, κυριαρχεί η αίσθηση ότι όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ είναι μόνο η αρχή…

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Καραβία – Θέμος “Απίκος” Ρίζος

Φωτογραφίες: Νίκη Μαυροειδή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X