Η Ευρωλίγκα της σεζόν 2013/14 βρίσκεται στο κατώφλι μας και η επίσημη ιστοσελίδα της έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο με την προετοιμασία των προπονητών ενόψει της νέας σεζόν.

Η κατασκοπεία, όπως είναι φυσικό, έχει την τιμητική της με τον Ηλία Ζούρο να χρησιμοποιεί μία γλάστρα ως κάλυψη-απόκρυψη, τον Ντέιβιντ Μπλατ να παριστάνει εργαζόμενο σε συνεργείο καθαρισμού και τον Αργύρη Πεδουλάκη να είναι ανάμεσα σε αυτούς που επιθυμούν να μάθουν τις «μυστικές τακτικές» που οδήγησαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην κατάκτηση του περυσινού τροπαίου!

Ποιος παρακολουθεί αναπαυτικά από την πολυθρόνα του όλους τους παραπάνω; Μα φυσικά ο ένας και μοναδικός Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια