Η Εύα Τσάχρα στο Ρυθμός Stage

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Η Εύα Τσάχρα την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το “The Voice of Greece 2», εμφανίζεται την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου για ένα και μοναδικό live στο “Ρυθμός Stage”! Πλαισιωμένη από τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς, διαλέγει τραγούδια σε rock, pop και funky διάθεση ενώ δεν παραλείπει να παρουσιάσει και το πρώτο της κομμάτι, “Κρυφτό με τη σκιά μου», από την πρώτη προσωπική της δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Μαζί της ο Βαγγέλης Κακουλάκης ο οποίος θα ερμηνεύσει με την ιδιαίτερη και δυναμική φωνή του, κομμάτια από την ελληνική και διεθνή ροκ σκηνή!

Τσάχρα Εύα
Τύμπανα: Βασίλης Τσάχρας
Κιθάρα – φωνή: Άγγελος Τσιμιδάκης
Πλήκτρα – φωνή: Λευτέρης Παπαμαλλής
Μπάσο: Πέτρος Βασιλειάδης

Ρυθμός Stage
Πέμπτη 29 Οκτωβρίου
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
www.rythmosstage.gr
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί)

Τσάχρα Εύα_αφίσα

 

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια