Δημιούργησε 200 θέσεις για ύπνο στο γήπεδό της

Την απόφαση να στηρίξει έμπρακτα τον κόσμο που διαδηλώνει αυτές τις μέρες στο Αμβούργο με αφορμή το φόρουμ G20, πήρε η Ζανκτ Πάουλι, η οποία είναι γνωστή για τις κοινωνικές και πολιτικές της ευαισθησίες.

Η ομάδα θα μπορεί να φιλοξενεί για ύπνο στο γήπεδό της 200 διαδηλωτές, για τους οποίους διαμόρφωσε ειδικές θέσεις. Η απόφαση πάρθηκε ως απάντηση στην απαγόρευση του Δήμου για κατασκήνωση διαδηλωτών, σε μια δική του προσπάθεια να ανακόψει το μεγάλο ρεύμα αντίδρασης.

Οι διαδηλωτές θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις υγιεινής στο εσωτερικό του γηπέδου και θα υπάρχει κινητή κουζίνα.

Διάβασε ακόμη:

Αμβούργο: Κυβερνήσεις και τραπεζίτες βρήκαν τον μπελά τους

Ζανκτ Πάουλι: η «καλτ» ομάδα με την αντιφασιστική κερκίδα!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X