Του Jo Di

Δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα, πως για την βόμβα στον τηλεοπτικό σταθμό Σ<ΑΪ φταίει η τακτική και η στάση του καναλιού στα μεγάλα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά γεγονότα που απασχόλησαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως φταίει όλη αυτή η αντικοινωνική προπαγάνδα, υπέρ των δανειστών, για την εφαμοργή των πιο σκληρών μέτρων λιτότητας κατά τη διάρκεια των χρόνων των μνημονίων.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως φταίει η άθλια στάση κατά τις ημέρες της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως φταίει το συνεχές και αδιάκοπο ξέπλυμα κάθε φασίστα και προπάντων όλων της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως φταίει η τρομακτική λάσπη και οι τόνοι προπαγάνδας την περίοδο του δημοψηφίσματος του Ιούλη του 2015 και η μονομερής κάλυψη των συγκεντρώσεων και των δράσεων της κοινωνίας.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως φταίει ο μισανθρωπισμός και η σκατοψυχιά κατά την κάλυψη της στυγερής δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως φταίει η λυσαλλέα προσπάθεια να πείσουν τους τηλεθεατές τους ότι τα τελευταία χρόνια ζούμε μια σοβιετία από την οποία η εξευγενισμένη και αθώα ομάδα της ΝΔ έρχεται να μας απαλλάξει.

Δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα πως φταίνε κάποια από τα παραπάνω για την βόμβα στο Σ<ΑΪ. Δεν μπορεί. Η κακιά στιγμή θα φταίει…

 

Διάβασε ακόμη:

Πού ήταν τότε η ευαισθησία του ΣΚΑΪ;