Ο Ζέλιμιρ Όμπραντοβιτς σε ό,τι κι αν κάνει βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Στις επιτυχίες, οι ομάδες του έχουν τη δύναμη του Γολιάθ και το αγωνιστικό πνεύμα του Δαυίδ. Στις αποτυχίες, χαρίζουν την αίσθηση ότι αργά ή γρήγορα θα κάνουν το come back. Πόσες φορές άλλωστε το είδαμε να συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό;

Τον αποκλεισμό από την Παρτιζάν στο τοπ 16 του 2008, διαδέχτηκε η κατάκτηση του τρεμπλ το 2009, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη, το 2010 όταν θύτης έγινε το Μαρούσι κι ο Παναθηναϊκός σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του την επόμενη χρονιά.

Ο Ομπράντοβιτς άφησε τη στάμπα του ξανά στο ματς της Φενέρ με την Αρμάνι.  Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε, όταν τα ‘βάλε με τον… άμοιρο Αρτεάγκα. Ο τελευταίος είχε προλάβει να στρώσει με αγκάθια το δρόμο του για το ματς, λέγοντας ότι έγινε απόπειρα δωροδοκίας του από ιδιοκτήτες ομάδας. Το πρόβλημα ήταν ότι στους δύο από τους τρεις τελικούς που αναφερόταν, έπαιζε ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς…

Η έκρηξη του Ζοτς, παρότι φάνηκε για λίγο ότι αφύπνισε τους παίκτες της Φενέρ, δεν απέτρεψε  την ήττα κι ένα οδυνηρό αποκλεισμό για την ομάδα που επισφραγίστηκε στη Βασκονία με τη συντριβή από την Λαμποράλ (Κούτσα φέτος).

About The Author

Γεννήθηκε και ζει στα Εξάρχεια. Αγαπά τους τοίχους τους, τους αγώνες και τους ανθρώπους τους. Του αρέσει να φωτογραφίζει και να γράφει για όσα δεν μπόρεσε να φωτογραφίσει. Κυκλοφορεί από τα εννιά του με μια εφημερίδα στο χέρι και συνεχίζει να γράφει σε μπλοκάκι στα ρεπορτάζ. Ακούει ό,τι μακριά πολύ μακριά μας ταξιδεύει και διαβάζει ό,τι του γυαλίσει στις βιτρίνες της Καλλιδρομίου, της Ζωοδόχου Πηγής και της Θεμιστοκλέους. Αγαπά τα νησιά και κάποτε θέλει να ζήσει σε ένα από αυτά. Μέχρι τότε, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για μια διαφορετική δημοσιογραφία, με πολλά αυτοδιαχειριζόμενα 3point και γραφιάδες χωρίς περιορισμούς.

Related Posts